Ladistin reseptit

Sekalaiset Ladailuun ja laajemmin autoiluun liittyvät asiat. Keskustelua katsastuksesta, työkaluista, varaosista, maahantuonnista yms.
Avatar
LadaRacingTeam
Viestit: 278
Liittynyt: 26.11.2003 12:58
Paikkakunta: Karstula/Mänttä

Viesti Kirjoittaja LadaRacingTeam »

Keitetään riisiä ja sitten laitetaan sekaan Tonnikalaa Currykastikkeessa =P~. (Niin ja minähän en osaa muuta keittää kuin makaronia ja riisiä)
Avatar
larssi21074
Viestit: 1941
Liittynyt: 14.10.2004 10:22
Paikkakunta: Mikkeli

Viesti Kirjoittaja larssi21074 »

Lada-miehen sisäfile eli järvisuomenportin lihapiirakka on parasta!!
Sakellekin löytyy oma file-vaihtoehto: järvisuomen pita-kedap!

Molempien kanssa sopii hyvin esim. järvisuomen lauantaimakkara tai takkalenkki. Unohtamatta järvisuomen ruispiirakkaa tai karjalanpiirakkaa.

Huuhteluun sopii esim. olvin oluet tai olvin limpparit. 8)

..en muuten syö muiden kuin järvisuomen portin makkaroita ja lihajalosteita. Kannattaa ottaa selvää miksi! :!:
Kalusto kuvien muodossa löytyy täältä:
http://ladakerho.fi/ladagalleria/index.php?cat=10129
Avatar
samarai
Lada kerhon jäsen
Viestit: 10463
Liittynyt: 25.9.2003 23:24
Paikkakunta: г. Тарту , Э€€P

Viesti Kirjoittaja samarai »

Itseltä ei paljon muuta löydy kuin Virosta tuotuja valmis seljanka-purkkeja, joita ruokakomero on puolillaan ja eri "merkkejä ja laatuja".

Erittäin helppo tietysti valmistaa - ei muuta kuin kasariin koko lasipurkillinen ja purkillinen vettä päälle n. 3min. keittää ja namm - aivan taivaallista soppaa ruisleivän kanssa. :)
Samara. Suomesta ja Venäjältä. Sputnikista Euroon.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда»
Avatar
sakke
Lada kerhon jäsen
Viestit: 1019
Liittynyt: 26.9.2003 0:02
Paikkakunta: Hki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja sakke »

larssi21074 kirjoitti: ..en muuten syö muiden kuin järvisuomen portin makkaroita ja lihajalosteita. Kannattaa ottaa selvää miksi! :!:
Kenties olet niitten varastolla töissä ja nutaset aina päivän päätteeks vähän einettä mukaan?
Avatar
Nonnis
Lada kerhon jäsen
Viestit: 4089
Liittynyt: 5.10.2003 19:37
Paikkakunta: Hämeenkyrö

Viesti Kirjoittaja Nonnis »

Perunakakku:

Otetaan muutama raaka peruna. Raastetaan kuorineen, lisätään suolaa. Lätkästään öljytylle paistinpannulle, jossain välissä käännetään. A vot.
Reippaina käymme rekkain alle Kuva
Latanisti

Viesti Kirjoittaja Latanisti »

Ladan pakosarjan päälle rutistetaan valmis maksalaatikkorasia.. Pysyy yllättävän hyvin paikoillaan ja nautitaan noin 5 minuutin kuluttua, auto saa käydä joutokäyntiä.. (esilämmitetty tietty)
Voila.. Sopivan lämmintä laatikkoa 20 asteen pakkasellakin.. Testattu on..
Soveltuu myös moniin muihin valmis eineisiin joissa on se loodare!
juha
Viestit: 220
Liittynyt: 6.10.2003 13:59
Paikkakunta: virolahti

Viesti Kirjoittaja juha »

otetaan 10 tavin rintalihaa paistetaan suolan ja pippurin kanssa
lisukkeeksi keitettyjä porkkana ja kukkakaali paloja
sekä keitettyä perunaa
juomaksi karhua ja alkupaloiksi kossua
Avatar
jta
Viestit: 4432
Liittynyt: 11.1.2004 22:08
Paikkakunta: Kempele
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jta »

Latanisti kirjoitti:Ladan pakosarjan päälle rutistetaan valmis maksalaatikkorasia.. Pysyy yllättävän hyvin paikoillaan ja nautitaan noin 5 minuutin kuluttua, auto saa käydä joutokäyntiä.. (esilämmitetty tietty)
Voila.. Sopivan lämmintä laatikkoa 20 asteen pakkasellakin.. Testattu on..
Soveltuu myös moniin muihin valmis eineisiin joissa on se loodare!
Ja tässä tyylissä on vain vaarana että saa bensan makuiset mausteet siihen laatikkoon tai pahimmassa tapauksessa öljyiset mausteet. Mutta takuulla on tehokas lämmityskeino pakosarjan päällä lämmittää...

Mutta asiaan... Täältä ääni myöskin tuolle makaroonille ja jauhelihalle. Mutta vielä parempi jos käytetään makaroonien tilalla perunamuusia ja tuohon sitten sekoitetaan se ruskistettu jauheliha.

Nälkähän tässä alkaa tuleen kun tätä topicia lukee.
Avatar
sinihelmi
Viestit: 338
Liittynyt: 3.11.2005 19:24
Paikkakunta: blues city jäke

Viesti Kirjoittaja sinihelmi »

:shock: sparista löytyy tintin herkkua.täyttä rasvaa ja terveelliset siemenet sisällä.sopii sellaiselle kokille jolla ei tuo kokkaus oikein tahdo sujua.rasvaa sopivassa määrin.
GOODBYE KURJUUDELLE
Avatar
noose01
Viestit: 1352
Liittynyt: 27.7.2004 10:15
Paikkakunta: Paalaamo

Viesti Kirjoittaja noose01 »

sakke kirjoitti:Nötkött

Keitä makaroonit. Lirauta vesi kattilasta pois. Heitä makaroonien päälle purkki tai kaksi sikanautaa esmes lusikalla kaapien niin saat mukavia paloja. Sitten vaan minuutti-pari sekotellaan ja hämmennellään ja varotaan ettei pala pohjaan. Tarjoillaan suolan (saa esim hampurilaisravintoloista ilmaiseksi) ja ketsupin (sama) kanssa.
Deluxe malli Nötkötistä:
Muuten sama mutta sekaan heitetään vielä lisukkeita, esim purkkiherkkusieniä, tomaattimurskaa, maissia. Sitten kun sekaan puristaa vielä jotain chilitahnaa niin on eväät kohdallaan :D
.
Avatar
köhmä
Viestit: 998
Liittynyt: 11.5.2006 22:12
Paikkakunta: Sisä-Suomi

Viesti Kirjoittaja köhmä »

Ikuisena valmisruokien orjana voin sanoa, että oikea kunnon kotiruoka esim. palapaisti tuoreeltaan on syömisenarvoista. Jos minulla olisi valittavana esim. joko mäkkärin purilaiset/ranskalaiset tai hernekeitto/kalakeitto, niin jälkimmäinen vie aina voiton. Omaksi harmiksi olen laiska kokki, ainakin toistaiseksi. :oops:
Voephan se olla niinnii tae suattaahan se olla olematakkii...
Avatar
larssi21074
Viestit: 1941
Liittynyt: 14.10.2004 10:22
Paikkakunta: Mikkeli

Viesti Kirjoittaja larssi21074 »

sakke kirjoitti:
larssi21074 kirjoitti: ..en muuten syö muiden kuin järvisuomen portin makkaroita ja lihajalosteita. Kannattaa ottaa selvää miksi! :!:
Kenties olet niitten varastolla töissä ja nutaset aina päivän päätteeks vähän einettä mukaan?
Tavallaan töissä mutta silti ostan lihat kaupasta. 8)
Laatua ei voi korvat millään.
Kalusto kuvien muodossa löytyy täältä:
http://ladakerho.fi/ladagalleria/index.php?cat=10129
Avatar
Hande
Viestit: 241
Liittynyt: 3.9.2005 14:05

Viesti Kirjoittaja Hande »

Keitetään riisit.Samalla kun ne kypsyy, laitetaan pannulle pikkasen rasvaa, lisätään wokki vihanneksia ja kanaa. Kypsennetään ja sen jälkeen lisätään purkki ruokakermaa ja iso kimpale aurajuustoa. Annetaan muhia niin kauan, että juusto sulaa. Nam.
Avatar
cassu
Viestit: 488
Liittynyt: 5.8.2004 1:54

Viesti Kirjoittaja cassu »

Ei ehkä halvimmasta päästä, mutta hyvää on kun mikä:

400g sika-nautaa
Spagettia
2dl kermaa (eikä mitään laihdutusversiota, vaan kunnon kermaa)
1 keskikokoinen tötsä HEINZ-ketsuppia
valkosipulia
muut mausteet oman maun mukaan

Valmista spagetti. Paista ja mausta jauheliha pannulla. Kun jauheliha on kypsää, tinttaa sekaan koko tötsä ketsuppia. Anna olla pannulla kunnes kiehahtaa, eli kunnes pukkaa muutamat kuplat ketsupista. Sekaan kerma ja anna kiehahtaa samalla hämmentäen.

Avot, pöperö on valmis. Spagetit lautaselle ja soosi perään. Päälle voi sitten ripotella vaikkapa juustoraastetta...

Tämä ja paljon muuta: http://www.paakari.net
pekkis78

Viesti Kirjoittaja pekkis78 »

.
Viimeksi muokannut pekkis78, 11.2.2009 15:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin