Ladistin reseptit
- LadaRacingTeam
- Viestit: 278
- Liittynyt: 26.11.2003 12:58
- Paikkakunta: Karstula/Mänttä
- larssi21074
- Viestit: 1941
- Liittynyt: 14.10.2004 10:22
- Paikkakunta: Mikkeli
Lada-miehen sisäfile eli järvisuomenportin lihapiirakka on parasta!!
Sakellekin löytyy oma file-vaihtoehto: järvisuomen pita-kedap!
Molempien kanssa sopii hyvin esim. järvisuomen lauantaimakkara tai takkalenkki. Unohtamatta järvisuomen ruispiirakkaa tai karjalanpiirakkaa.
Huuhteluun sopii esim. olvin oluet tai olvin limpparit.
..en muuten syö muiden kuin järvisuomen portin makkaroita ja lihajalosteita. Kannattaa ottaa selvää miksi!
Sakellekin löytyy oma file-vaihtoehto: järvisuomen pita-kedap!
Molempien kanssa sopii hyvin esim. järvisuomen lauantaimakkara tai takkalenkki. Unohtamatta järvisuomen ruispiirakkaa tai karjalanpiirakkaa.
Huuhteluun sopii esim. olvin oluet tai olvin limpparit.

..en muuten syö muiden kuin järvisuomen portin makkaroita ja lihajalosteita. Kannattaa ottaa selvää miksi!

Kalusto kuvien muodossa löytyy täältä:
http://ladakerho.fi/ladagalleria/index.php?cat=10129
http://ladakerho.fi/ladagalleria/index.php?cat=10129
Itseltä ei paljon muuta löydy kuin Virosta tuotuja valmis seljanka-purkkeja, joita ruokakomero on puolillaan ja eri "merkkejä ja laatuja".
Erittäin helppo tietysti valmistaa - ei muuta kuin kasariin koko lasipurkillinen ja purkillinen vettä päälle n. 3min. keittää ja namm - aivan taivaallista soppaa ruisleivän kanssa.
Erittäin helppo tietysti valmistaa - ei muuta kuin kasariin koko lasipurkillinen ja purkillinen vettä päälle n. 3min. keittää ja namm - aivan taivaallista soppaa ruisleivän kanssa.

Samara. Suomesta ja Venäjältä. Sputnikista Euroon.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда»
«Хотели как лучше, а получилось как всегда»
Ladan pakosarjan päälle rutistetaan valmis maksalaatikkorasia.. Pysyy yllättävän hyvin paikoillaan ja nautitaan noin 5 minuutin kuluttua, auto saa käydä joutokäyntiä.. (esilämmitetty tietty)
Voila.. Sopivan lämmintä laatikkoa 20 asteen pakkasellakin.. Testattu on..
Soveltuu myös moniin muihin valmis eineisiin joissa on se loodare!
Voila.. Sopivan lämmintä laatikkoa 20 asteen pakkasellakin.. Testattu on..
Soveltuu myös moniin muihin valmis eineisiin joissa on se loodare!
Ja tässä tyylissä on vain vaarana että saa bensan makuiset mausteet siihen laatikkoon tai pahimmassa tapauksessa öljyiset mausteet. Mutta takuulla on tehokas lämmityskeino pakosarjan päällä lämmittää...Latanisti kirjoitti:Ladan pakosarjan päälle rutistetaan valmis maksalaatikkorasia.. Pysyy yllättävän hyvin paikoillaan ja nautitaan noin 5 minuutin kuluttua, auto saa käydä joutokäyntiä.. (esilämmitetty tietty)
Voila.. Sopivan lämmintä laatikkoa 20 asteen pakkasellakin.. Testattu on..
Soveltuu myös moniin muihin valmis eineisiin joissa on se loodare!
Mutta asiaan... Täältä ääni myöskin tuolle makaroonille ja jauhelihalle. Mutta vielä parempi jos käytetään makaroonien tilalla perunamuusia ja tuohon sitten sekoitetaan se ruskistettu jauheliha.
Nälkähän tässä alkaa tuleen kun tätä topicia lukee.
http://oulunseudunladailijat.dy.fi:8080/index.html http://latushka83.dy.fi:8080/latushka/tervetuloa.html
2107 -94, 1200L -88, Peugeot 307 -05
2107 -94, 1200L -88, Peugeot 307 -05
Deluxe malli Nötkötistä:sakke kirjoitti:Nötkött
Keitä makaroonit. Lirauta vesi kattilasta pois. Heitä makaroonien päälle purkki tai kaksi sikanautaa esmes lusikalla kaapien niin saat mukavia paloja. Sitten vaan minuutti-pari sekotellaan ja hämmennellään ja varotaan ettei pala pohjaan. Tarjoillaan suolan (saa esim hampurilaisravintoloista ilmaiseksi) ja ketsupin (sama) kanssa.
Muuten sama mutta sekaan heitetään vielä lisukkeita, esim purkkiherkkusieniä, tomaattimurskaa, maissia. Sitten kun sekaan puristaa vielä jotain chilitahnaa niin on eväät kohdallaan

.
Ikuisena valmisruokien orjana voin sanoa, että oikea kunnon kotiruoka esim. palapaisti tuoreeltaan on syömisenarvoista. Jos minulla olisi valittavana esim. joko mäkkärin purilaiset/ranskalaiset tai hernekeitto/kalakeitto, niin jälkimmäinen vie aina voiton. Omaksi harmiksi olen laiska kokki, ainakin toistaiseksi. 

Voephan se olla niinnii tae suattaahan se olla olematakkii...
- larssi21074
- Viestit: 1941
- Liittynyt: 14.10.2004 10:22
- Paikkakunta: Mikkeli
Tavallaan töissä mutta silti ostan lihat kaupasta.sakke kirjoitti:Kenties olet niitten varastolla töissä ja nutaset aina päivän päätteeks vähän einettä mukaan?larssi21074 kirjoitti: ..en muuten syö muiden kuin järvisuomen portin makkaroita ja lihajalosteita. Kannattaa ottaa selvää miksi!

Laatua ei voi korvat millään.
Kalusto kuvien muodossa löytyy täältä:
http://ladakerho.fi/ladagalleria/index.php?cat=10129
http://ladakerho.fi/ladagalleria/index.php?cat=10129
Ei ehkä halvimmasta päästä, mutta hyvää on kun mikä:
400g sika-nautaa
Spagettia
2dl kermaa (eikä mitään laihdutusversiota, vaan kunnon kermaa)
1 keskikokoinen tötsä HEINZ-ketsuppia
valkosipulia
muut mausteet oman maun mukaan
Valmista spagetti. Paista ja mausta jauheliha pannulla. Kun jauheliha on kypsää, tinttaa sekaan koko tötsä ketsuppia. Anna olla pannulla kunnes kiehahtaa, eli kunnes pukkaa muutamat kuplat ketsupista. Sekaan kerma ja anna kiehahtaa samalla hämmentäen.
Avot, pöperö on valmis. Spagetit lautaselle ja soosi perään. Päälle voi sitten ripotella vaikkapa juustoraastetta...
Tämä ja paljon muuta: http://www.paakari.net
400g sika-nautaa
Spagettia
2dl kermaa (eikä mitään laihdutusversiota, vaan kunnon kermaa)
1 keskikokoinen tötsä HEINZ-ketsuppia
valkosipulia
muut mausteet oman maun mukaan
Valmista spagetti. Paista ja mausta jauheliha pannulla. Kun jauheliha on kypsää, tinttaa sekaan koko tötsä ketsuppia. Anna olla pannulla kunnes kiehahtaa, eli kunnes pukkaa muutamat kuplat ketsupista. Sekaan kerma ja anna kiehahtaa samalla hämmentäen.
Avot, pöperö on valmis. Spagetit lautaselle ja soosi perään. Päälle voi sitten ripotella vaikkapa juustoraastetta...
Tämä ja paljon muuta: http://www.paakari.net