Ladistin reseptit
- Lada-Jussi
- Viestit: 10245
- Liittynyt: 24.9.2003 17:48
- Paikkakunta: Janakkala
Ladistin reseptit
kerätääs tänne, hyviä, helppoja ja halpoja (mielellään) ruoka reseptejä, jotta meillä kaikkilla olisi hyvät oltavat.
aloitan itse ihan tällaisella mitä itse suosin:
keitetään makaroonia,
pannulla paistetaan ryynimakkaraa rasvassa (sen sijaan voi paistaa myös lihapyöryköitä, broilerpyöryköitä, hk-sinistä, melkein mitä vaan, ryynäri on parasta) tai jos on terveysintoilija niin lämmittää ne mikrossa (nopea tapa) ilman rasvaa.
lopuksi yllä mainitut sekoitetaan keskenään kattilaan ja joukkoon toosi reilusti juusto raastetta, niin että se sitoo kaiken toisiinsa kauniisti.
ja eikun syömään
VARIAATIO
kun olet pannulla paistanut sen mitä nyt päätät paistaa, annostele keitetyt makaroonit kuumalle pannulle, kuten myös juusto raasteet. Anna hetken muhia lämmössä pannulla, kääntele kasaa välillä. kun osa juustosta on ruskistunut hieman on paistos valmista syötävää.
ja on hyvää
aloitan itse ihan tällaisella mitä itse suosin:
keitetään makaroonia,
pannulla paistetaan ryynimakkaraa rasvassa (sen sijaan voi paistaa myös lihapyöryköitä, broilerpyöryköitä, hk-sinistä, melkein mitä vaan, ryynäri on parasta) tai jos on terveysintoilija niin lämmittää ne mikrossa (nopea tapa) ilman rasvaa.
lopuksi yllä mainitut sekoitetaan keskenään kattilaan ja joukkoon toosi reilusti juusto raastetta, niin että se sitoo kaiken toisiinsa kauniisti.
ja eikun syömään
VARIAATIO
kun olet pannulla paistanut sen mitä nyt päätät paistaa, annostele keitetyt makaroonit kuumalle pannulle, kuten myös juusto raasteet. Anna hetken muhia lämmössä pannulla, kääntele kasaa välillä. kun osa juustosta on ruskistunut hieman on paistos valmista syötävää.
ja on hyvää

Nötkött
Keitä makaroonit. Lirauta vesi kattilasta pois. Heitä makaroonien päälle purkki tai kaksi sikanautaa esmes lusikalla kaapien niin saat mukavia paloja. Sitten vaan minuutti-pari sekotellaan ja hämmennellään ja varotaan ettei pala pohjaan. Tarjoillaan suolan (saa esim hampurilaisravintoloista ilmaiseksi) ja ketsupin (sama) kanssa.
Keitä makaroonit. Lirauta vesi kattilasta pois. Heitä makaroonien päälle purkki tai kaksi sikanautaa esmes lusikalla kaapien niin saat mukavia paloja. Sitten vaan minuutti-pari sekotellaan ja hämmennellään ja varotaan ettei pala pohjaan. Tarjoillaan suolan (saa esim hampurilaisravintoloista ilmaiseksi) ja ketsupin (sama) kanssa.
- Lada Scandinavia
- Viestit: 1655
- Liittynyt: 12.7.2005 18:17
- Paikkakunta: Turun tienoo
Keitetään pikariisejä ja kaadetaan kypsät riisit lautaselle. Sitten purkillinen tonnikalaa öljyssä riisien päälle.
Voi myöskin lisätä pakasteherneitä, jäisinä tai sulatettuna höysteeksi.
Jälkiruuaksi, valmista Ekströmin tai vastaavaa mansikka kiisseliä jälkiruoka keppoon ja päälle spray kermavaahtoa.
Voi myöskin lisätä pakasteherneitä, jäisinä tai sulatettuna höysteeksi.
Jälkiruuaksi, valmista Ekströmin tai vastaavaa mansikka kiisseliä jälkiruoka keppoon ja päälle spray kermavaahtoa.
Makaroonimössö
Keitetään pari kiloa makaroonia, riippuen nälästä. Paistetaan pannulla jauhelihaa niin monta kiloa kuin tarvis. Sotketaan makaroonit+jauhelihat sekaisin ja sekaan maissia, mausteita tai mitä mieleen juolahtaa.
Syödään ketsupin ja sweet chili soosin kanssa ja on hyvää ja halvahkoa!
Keitetään pari kiloa makaroonia, riippuen nälästä. Paistetaan pannulla jauhelihaa niin monta kiloa kuin tarvis. Sotketaan makaroonit+jauhelihat sekaisin ja sekaan maissia, mausteita tai mitä mieleen juolahtaa.
Syödään ketsupin ja sweet chili soosin kanssa ja on hyvää ja halvahkoa!

- Joka kerta kun liikenteessä näkee etuvetoisen Ladan, niin v*tuttaa ainakin tunnin.
Member of Kymenlaakson Kusipäät™
Member of Kymenlaakson Kusipäät™
JumanskegaJokari kirjoitti:Makaroonimössö
Keitetään pari kiloa makaroonia, riippuen nälästä. Paistetaan pannulla jauhelihaa niin monta kiloa kuin tarvis. Sotketaan makaroonit+jauhelihat sekaisin ja sekaan maissia, mausteita tai mitä mieleen juolahtaa.
Syödään ketsupin ja sweet chili soosin kanssa ja on hyvää ja halvahkoa!



Tällä hetkellä ei Lataa, ja hermo lepää...
* Latakerho Sons of Kymi
* Latakerho Sons of Kymi
Noh, aika usein on ollut kilon pintaan kumpaakin eikä siitä nyt ihmeesti jää kahdelle nälkäiselle äijälleBA3 kirjoitti:JumanskegaJokari kirjoitti:Makaroonimössö
Keitetään pari kiloa makaroonia, riippuen nälästä. Paistetaan pannulla jauhelihaa niin monta kiloa kuin tarvis. Sotketaan makaroonit+jauhelihat sekaisin ja sekaan maissia, mausteita tai mitä mieleen juolahtaa.
Syödään ketsupin ja sweet chili soosin kanssa ja on hyvää ja halvahkoa!Mies puhuu makaroneista ja jauhelihasta kiloina
Monenkos hengen safkat tosta tulee ? Ehkä safkaa 6 hengelle

Tosin näitä ruokia kannattaa tehdä aina mahdollisimman iso satsi kerralla...
Näin on...aika nopeaa tuppaa tämä ruoka häviämäänJaakkima kirjoitti:Mikä 6 hengen annos toi muka on? Eihän toi ole kuin tällaisen kukkakepin kevyt välipala.

- Joka kerta kun liikenteessä näkee etuvetoisen Ladan, niin v*tuttaa ainakin tunnin.
Member of Kymenlaakson Kusipäät™
Member of Kymenlaakson Kusipäät™
ei Nötköttiä saa keittää..sakke kirjoitti:Nötkött
Keitä makaroonit. Lirauta vesi kattilasta pois. Heitä makaroonien päälle purkki tai kaksi sikanautaa esmes lusikalla kaapien niin saat mukavia paloja. Sitten vaan minuutti-pari sekotellaan ja hämmennellään ja varotaan ettei pala pohjaan. Tarjoillaan suolan (saa esim hampurilaisravintoloista ilmaiseksi) ja ketsupin (sama) kanssa.
Tosin vähän vaativampi tapa:
Makaroonit keitetään normaalista, mutta nötkötti paistetaan kunnon pannulla pieninä kuutioina ja sit ku makaroonit valmiit ja veet pois ni sit nötkötit sekaan ja mausteet oman mielen mukaan ja nam
(Mua pienenä ruokittu monta kuukautta pääsääntösesti tolla kun vanhempien kans VW Kleinbussilla Euroopankiertueella

Sitte hyvä munakas
Normaalisti paistetaan kanamunia, mutta lisätään kaikkia mahollisia mausteita ja sekotetaan kauheena paiston aikana! Siis kaikkia mausteita, pippureita, chiliä, suolaa, yrttejä, jauhelihamaustetta.. Mielikuvitus ja makuaisti rajana

Purkkilihapullia ja makaroonia. Oikeestaan parasta, ja helppoo..
resepti
Paikallisella grillilä Hampurilainen ja jälkkäriksi parit Kärkkärit
Tää ei oo köyhien ruokaa mutta kannattaa vaikka viikko olla syömättä ja panostaa tähän:
Pitakebab
-Ostetaan Wotkinsin kebab-lastuja (todettu laajalla otannalla parhaaksi), jotka paistetaan uunissa
-Mikrossa lämmitetään esim. Euroshopper pitaleipä, leikataan leipäveitsellä auki (ei sormea, ketsuppia ei tarvita)
-Väliin kebabin lisäksi salaattia, paahdettua sipulia, tomaattia, sipulia ja jotain hampurilais- tai kebab-kastiketta. Vielä valkosipuliakin voi lisätä jos ei ole asiakaspalveluhommissa heti aamusta.
Huuhdellaan alas oluella, kuka mistäkin merkistä tykkää. Lisäksi samalla uuninlämmittämällä voi höystää aterian esim. ranskanperunoilla josko siltä tuntuu.
Pitakebab
-Ostetaan Wotkinsin kebab-lastuja (todettu laajalla otannalla parhaaksi), jotka paistetaan uunissa
-Mikrossa lämmitetään esim. Euroshopper pitaleipä, leikataan leipäveitsellä auki (ei sormea, ketsuppia ei tarvita)
-Väliin kebabin lisäksi salaattia, paahdettua sipulia, tomaattia, sipulia ja jotain hampurilais- tai kebab-kastiketta. Vielä valkosipuliakin voi lisätä jos ei ole asiakaspalveluhommissa heti aamusta.
Huuhdellaan alas oluella, kuka mistäkin merkistä tykkää. Lisäksi samalla uuninlämmittämällä voi höystää aterian esim. ranskanperunoilla josko siltä tuntuu.