varaosia tallinnasta
varaosia tallinnasta
mistä päin tallinnaa löytyisi varaosa liikkeitä (josta saa ladan osia)? onko tietoa osoitteista
- Mosse-Aksu
Tere tulemast eesti mees lugema ja kirjuttama!
Ma olen proovinud kahel talvel eesti keelt õppida, aga ei oska veel palju. Eesti keel on raske. Peaks midagi sõnaraamatu ostma.
Pärnu mint ma tean küll. Kas Liikuri on tänava ka? Kui see on tänava, kas varuosaboodi on Liikuri ja Pänrnu mintu nurgas?

Ma olen proovinud kahel talvel eesti keelt õppida, aga ei oska veel palju. Eesti keel on raske. Peaks midagi sõnaraamatu ostma.

Pärnu mint ma tean küll. Kas Liikuri on tänava ka? Kui see on tänava, kas varuosaboodi on Liikuri ja Pänrnu mintu nurgas?

Mac mini, iMac, MacBook Pro, Time Capsule, AirPort Express, iPhone
- Mosse-Aksu
- Mosse-Aksu
Tere jälle Lada6. Ma mõtlesin, et me võiksime koos teha eesti-soome autosõnaraamatu. Hakkame sügisel, nüüd suvel mul ei ole aega. Kas sulle sobib? Siis samal ma voin harjutada eesti keelt ja sina soome keelt.Lada 6 kirjoitti:Munakas voi olla ka zarniiri tai rooliotsa
mukulakivikatua eestiksi on munakivitee
Mac mini, iMac, MacBook Pro, Time Capsule, AirPort Express, iPhone
Hei Lada 6
Tietäisitkö mistä voisi ostaa uutta 5 - vaihteista suorakytkentävaihteistoa ja lukkoperää takavetoladaan ja mahdollisesti muutakin rallitavaraa?
Ja sitte vielä pahalla englannilla....
Hi Lada 6
Do You know where I can buy new 5 - gear straightcut gearbox and limited slip differential (LSD) for rearwheeldrive lada (2101 & etc) and maybe other rally related stuff for lada too.
Tietäisitkö mistä voisi ostaa uutta 5 - vaihteista suorakytkentävaihteistoa ja lukkoperää takavetoladaan ja mahdollisesti muutakin rallitavaraa?
Ja sitte vielä pahalla englannilla....
Hi Lada 6
Do You know where I can buy new 5 - gear straightcut gearbox and limited slip differential (LSD) for rearwheeldrive lada (2101 & etc) and maybe other rally related stuff for lada too.
124/2101 practical beauty