Sivu 1/3

Parasta grilliin...

Lähetetty: 5.6.2005 2:15
Kirjoittaja BA3
Mikäs se on parasta grillattavaa näin kesäaikaan ? Itse suosin grilli balkania ja HK:n Salmiakki possu on kanssa positiivinen uutus :!:

Lähetetty: 5.6.2005 7:18
Kirjoittaja Lada-Jussi
oli kesä tai talvi niin parasta on Camping ja ryynimakkarat

Lähetetty: 5.6.2005 9:42
Kirjoittaja Nonnis
Huh, kattelin kauhuissani työmaalla tota salmiakkipossua :? . Piti useemmalle työkaverille käydä päivittelemässä mitä Viialan lavalla näkyi olevan. Olen kai sitten ennakkoluuloinen...

Uusin kokeiluni oli Wilhelm tomaattimozzarella mutta ei se maistunut oikein kummallekaan :(.

Eli loppujenlopuksi aika samanlaisia kaikki makkarat. Juustomakkaraa mieluiten.

Lähetetty: 5.6.2005 14:28
Kirjoittaja veli alexei
Melki mikä vaan maistuu suht hyvältä mitä grilliin isketään. Toki makkaraa menee kesäisin varmaan vähän liikaakin joskus.

Lähetetty: 5.6.2005 14:41
Kirjoittaja Jaakkima
Paljon on suosikkeja: Kesäkurpitsa, maissi, makkarat, liha, makkara...

Ei yksittäistä suosikkia

Lähetetty: 5.6.2005 14:45
Kirjoittaja LadaRacingTeam
Makkara,salmiakkipossu ja hirven sisäfile.

Lähetetty: 5.6.2005 16:08
Kirjoittaja Nonnis
Hmmm juustotäytteinen paprika :P

Lähetetty: 5.6.2005 21:57
Kirjoittaja tahko
Makkaraa grillaan. Tuo on hyvä tuo Wilhelmi-makkara.

Lähetetty: 6.6.2005 0:10
Kirjoittaja peurajussi
paras grillimakkara Wilhelm juusto ja olut pullo kylmänä

Lähetetty: 6.6.2005 0:16
Kirjoittaja Jokari
Grilliin tietenkin Juusto Ukko-Pekka tai HK:N blå :P

Lähetetty: 7.6.2005 14:10
Kirjoittaja R-J
Makkaraahan sitä useimmiten tulee grillailtua. Juustoversioita, Wilhelmiä ja Kabanossia (ai niin, tätä ei saanut kutsua makkaraksi). Kyytipojaksi parasta kylmä olut, mutta muutkin käy.

Lähetetty: 8.6.2005 0:57
Kirjoittaja Mosse-Aksu
En juurikaan grillaa, mutta lemppari kypsennysastiani on wokkipannu. Käytän samaa astiaa talvella puuliedellä ja kesällä pihalla avotulella. Sellainen halpa mustaksi maalattu kuperapohjainen on paras. Mitään hienoa kallista ei kannata ostaa, koska se menee pilalle aivan yhtä nopeasti kuin tuo alkuperäisen mallinen. Sitäpaitsi nuo kalliit jäljitelmät paistavat herkäsi pohjaan. Wokkipannu on mielestäni neroikkain astia. Se on samalla kattila, paisitinpannu ja kasari ja päihittää nuo nopeudessa. En siis tee varsinaisia wok -ruokia, vaan se on minulle pelkkä astia. Sapuskat teen vähän samaan tapaan kuin kokkisodassa, eli ensin arvon raaka-aineet ja sitten katson, mitä niistä tulisi.

Kyllä toki joskus myös harvoin grillaan, niin useimmiten se on makkaraa avotulella tai sen hiillostalla. Kerran raastoin punajuurta, porkkanaa ja sipulia jauhelihan joukkoon. Mausteeksi laitoin ainakin tuoretta tilliä ja jotain pippuria ja Herbamarea. Sitten muotoilin niistä pihvejä ja paistoin parilan päällä avotulella. Oli muuten maukasta ainakin minun mielestäni.

Lähetetty: 8.6.2005 13:32
Kirjoittaja noose01
LadaRacingTeam kirjoitti:Makkara,salmiakkipossu ja hirven sisäfile.
Tuosta salmiakkipossusta on ollut jonkun verran juttua...
Minkälaista se sitten on? Täytyy varmaan tänään grillata ja käydä sitä ostamassa :lol:

Lähetetty: 8.6.2005 14:05
Kirjoittaja Lara-Mies
Parasta grillattavaa on joku vihannes esim.HK-sininen :lol:

Lähetetty: 8.6.2005 14:18
Kirjoittaja noose01
Lara-Mies kirjoitti:Parasta grillattavaa on joku vihannes esim.HK-sininen :lol:
Eikös tuo lasketa jo viljaks? :lol: