Sivu 1/2
Hapankaalia kiitos!
Lähetetty: 5.12.2005 16:49
Kirjoittaja Jaska HKI
Tykkääätkö hapankaalista?Itse olen syönyt sitä vuosia aterioiden lisukkeena.Mainio tapa pitää vatsa toimivana ja edullisesti.C-vitamiinit siinä sivussa.
Re: Hapankaalia kiitos!
Lähetetty: 5.12.2005 16:58
Kirjoittaja LADA 112 T.T
Jaska HKI kirjoitti:Tykkääätkö hapankaalista?Itse olen syönyt sitä vuosia aterioiden lisukkeena.Mainio tapa pitää vatsa toimivana ja edullisesti.C-vitamiinit siinä sivussa.
joo se on herkkua haudutettuna kinkunpaistoliemessä!
Re: Hapankaalia kiitos!
Lähetetty: 5.12.2005 17:44
Kirjoittaja afrika
Jaska HKI kirjoitti:Tykkääätkö hapankaalista?Itse olen syönyt sitä vuosia aterioiden lisukkeena.Mainio tapa pitää vatsa toimivana ja edullisesti.C-vitamiinit siinä sivussa.
jepo. se on ihan hyvääkin.
minä taas kerään rohkeutta ja aion ostaa hapansilakkaa, eilen hypistelin jo purkkia ruokakaupassa.
Hapankaalia kiitos!
Lähetetty: 5.12.2005 18:21
Kirjoittaja pakoaukko
Tykkään hapankaalista niin pirusti. Teen sitä itsekin melkein joka vuosi. Ämpäri vaan saunanlauteille ja paino päälle, helppo homma, onnistuu aina ja saa niin tuhtia tavaraa että vesi valuu silmistä kun sitä syö.

Re: Hapankaalia kiitos!
Lähetetty: 5.12.2005 18:35
Kirjoittaja LADA 112 T.T
pakoaukko kirjoitti:Tykkään hapankaalista niin pirusti. Teen sitä itsekin melkein joka vuosi. Ämpäri vaan saunanlauteille ja paino päälle, helppo homma, onnistuu aina ja saa niin tuhtia tavaraa että vesi valuu silmistä kun sitä syö.

rasilaisen on parasta.
Lähetetty: 5.12.2005 18:38
Kirjoittaja sakke
Mulla kanssa päivän toisen lämpimän aterian salaattiosio on usein pelkkää hapankaalia. Rasilainen on hyväksi todettu mitä etikettiin tulee.
Lähetetty: 5.12.2005 18:52
Kirjoittaja ladoilla radalle
ihan hyväähän se on..
Lähetetty: 5.12.2005 19:08
Kirjoittaja Jaska HKI
Rasilaisessa on se hyvä puoli,että siinä on purtavaa...eikä ole mitään mössöä.Joskus laitan hapankaalta pelkästään ruisleivän päälle.
Lähetetty: 5.12.2005 21:03
Kirjoittaja JTM
Ei ole tullut koskaan syödyksi.
Lähetetty: 5.12.2005 23:36
Kirjoittaja destor
Kyllähän tuo uppoaa, joskus sitä oikein mielelläänkin sopivan ruoan kanssa.
Lähetetty: 5.12.2005 23:45
Kirjoittaja BA3
Hyvää tavaraa on varsinkin anopin tekemä hapankaalipiirakka... On slobot tuonkin hyvän keksineet.
Lähetetty: 6.12.2005 2:09
Kirjoittaja samarai
joo kyllä maistuu hapankaali varsinkin lämpöisenä ja "venäläisille suolakurkuille" olen suorastaan perso - kaikki venäläisen keittiön muutkin herkut maistuu.
Lähetetty: 6.12.2005 2:13
Kirjoittaja LADA 112 T.T
samarai kirjoitti:joo kyllä maistuu hapankaali varsinkin lämpöisenä ja "venäläisille suolakurkuille" olen suorastaan perso - kaikki venäläisen keittiön muutkin herkut maistuu.
smetana ok ja hapankurkku
Lähetetty: 6.12.2005 3:32
Kirjoittaja Stefa
Hapankaali ei putoa, tosin kyllä on töiden puolesta tullut syötyä esim kaali-/punajuurikeittoa smetanalla, ja ihan hyvää oli. Hapansilakan ystävät, maistakaa ihmeessä ruotsalaista syrströmmingiä.
Lähetetty: 6.12.2005 8:48
Kirjoittaja Jaska HKI
Kun esi-isät ovat Laatokan Karjalasta niin nuo itäiset herkut ovat varmaan jo geeneissä.