Samara vm. 2000 bosch lambdavian oireet

Etuvetoiset Ladat: Samara, 110 ja 117/119 eli Kalina ja muut uudet Ladat.
Avatar
Lada-Jussi
Viestit: 10007
Liittynyt: 24.9.2003 17:48
Paikkakunta: Janakkala
Viesti:

Re: Samara vm. 2000 bosch lambdavian oireet

Viesti Kirjoittaja Lada-Jussi »

samaraxx kirjoitti:Tänään huomasin yhden tosi oudon ominaisuuden. Se iso punainen GM-Samaran vikavalo, joka syttyy, kun laittaa liikaa etanolia, puuttuu tykkänään.
Varmaankin se jossain on, esim. kojetaulussa. Kovasti syynäsin, mutta ei löytynyt. Harmi, kun ei ole kuin se GM-Samaran käyttöohje.
olisit heti kertonut että ajelet etanoolilla, ei ihme jos vähän on vikoja, pistä sinne normaalia bensiiniä 98E5

uudessa kojetaulussa moottorin vikavalo on siellä mittaristossa, pieni keltainen merkkivalo, olikohan 2000 mallissa vielä Check engine vai jo moottorin kuva
Kuva "Suurin osa kalustosta on ulkotiloissa olosuhteiden pakosta, mutta se lohduttaa vähän kun kalusto huononee kuitenkin hitaammin kuin prässissä" (tai tuningissa)

Avatar
samaraxx
Viestit: 89
Liittynyt: 14.9.2019 0:42

Re: Samara vm. 2000 bosch lambdavian oireet

Viesti Kirjoittaja samaraxx »

Joo, ehdin jo itsekin löytää vanhasta GM-Samaran käyttöohjeesta uuden mittaritaulun selitykset. Tosi pieni keltainen valo se vikavalo on tässä mallissa.
Se ei kuitenkaan jää palamaan, vaan sammuu käynnistymisen jälkeen.
Samalla huomasin, että kaikki mittariston taustavalot on sammuneet, pitää hakea Motonetistä niitä heti. En ole tässä autossa käyttänyt etanolia, vain edellisissä GM-Samaroissa, niissä se punainen valo syttyi heti, jos oli yli 50% etanolia tankissa.

Vastaa Viestiin