110 Ladan käyntihäiriö P0327 korjaantui renkaanvaihdolla

Etuvetoiset Ladat: Samara, 110 ja 117/119 eli Kalina ja muut uudet Ladat.
Vastaa Viestiin
ladailija
Viestit: 2
Liittynyt: 21.10.2020 9:03

110 Ladan käyntihäiriö P0327 korjaantui renkaanvaihdolla

Viesti Kirjoittaja ladailija »

Kävi tossa jotakin ihan käsittämätöntä eli mulla oli käytännössä koko kesän ollut ladassa helvetillistä nykimistä ja sytyskatkoja eli ajaminen on ollut todellista arpomista vaikka aina onkin perille päästy. Kaasu ei oikeen vastannut, ei ollut tehoja, ohjaustehostinkin tuntu hieman vaihtelevalta, vaihdekeppi heilu ku hullun mulkku varsinkin 4. ja 5. vaihteel. Vaihoin tulpat, PA-suodattimen ja pistin jotain STP puhistusainetta, hiplailin johtoja, antureita jne ilman tulosta. Vikakoodia ei antanu oikee millää kunnes sit lopulta nykäs nii pahasti et tuntu ku kone olis leikannu kiinni muutaman kerra putkeen ja lensi oikee vaihdekeppiki lovesta ulos motarivauheissa. Tän jälkee sytty sit seuraavaan starttiin CE ja sain viimeinki sen koodin ulos: P0327 Knock Sensor 1 Circuit Low Input (Bank 1 or Single Sensor). Eli nakutusanturissa vikaa. En ehtiny anturia ees vielä tilaamaan ku tuli lumet ja vaihoin talvinakit alle. Saman tien hävisi kaikki käyntihäiriöt (CE vilkahtaa vielä hetken startis) ja auto käyttäytyy niinku siihe olis tehty just täydellinen koneremontti. Kaikki tehot tallella, kaasuun vastaa ilman viivettä, vaihtaa ku unelma eikä tärise yhtään, nykimisestä puhumattakaa.

Mitä ihmettä?

En mä ny vielä viitti nuolasta et vika olis täysin tiessään, mut ihan ku olis uus auto alla.
Avatar
pressa
Viestit: 9567
Liittynyt: 25.9.2003 13:23
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: 110 Ladan käyntihäiriö P0327 korjaantui renkaanvaihdolla

Viesti Kirjoittaja pressa »

Oletko tuon nakutusanturin liitintä katsonut? Jos on vettä ja nyt kun auto oli kallellaan tuli osa pois eikä enää vesi yhdistä.
ladailija
Viestit: 2
Liittynyt: 21.10.2020 9:03

Re: 110 Ladan käyntihäiriö P0327 korjaantui renkaanvaihdolla

Viesti Kirjoittaja ladailija »

pressa kirjoitti: 22.10.2020 10:47 Oletko tuon nakutusanturin liitintä katsonut? Jos on vettä ja nyt kun auto oli kallellaan tuli osa pois eikä enää vesi yhdistä.
Kurkkasin liittimen enkä havainnut kosteutta/pisaroita tms. Kai siellä on ehkä voinut olla vettä silti? Vika alko kyllä oikeestaan niillä hetkillä, kun laitto kesärenkaat alle ja loppu ku laitto talvirenkaat.

Nyt ei oo ollut mitään pätkimistä. CEtä kyllä vilkauttaa ennen ku avaimesta kääntää vaikka nollasin lukijalla koodit mielestäni.
Vastaa Viestiin