Annettiin leipää... ehkä liikaa??

Eikö pitkät pala? Puoltaako jarrut? Tällä osiolla voit esittää teknisiä kysymyksiä Ladoista.
Avatar
Hannnu
Viestit: 187
Liittynyt: 1.12.2008 1:34
Paikkakunta: Janakkala/Turenki

Re:

Viesti Kirjoittaja Hannnu »

Jokari kirjoitti:SE on siis vielä läjässä...no mutta eihän ladan pannu kierroksista pahastu kuhan nyt ei ihan hulluna huudata koko aikaa :)

Olen nyt hieman testinyt tuota 1700i:tä ja ja vasta nyt rupeaa tuntumaan että voimaahan on mukavasti. Niinkin yksinkertainen asia kuin pehmeähköllä hiekalla pieni pyörittely, ruiskulla menee kunnon kahvassa pienellä kaasulla kun taas 1500S:llä saa vetää melkein lämä lattiassa samaan lopputulokseen päästäkseen :lol:

Kumit on kyllä ympäriinsä vanhat ja kovat yokohamat, mutta ihan kivasti ulvoo kumi kun vetää kakkosella vähän reilummin mutkia, itseasiassa jopa hyvin pienellä kaasulla rupeaa jo vikisemään kun tassu keventyy sopivasti...tonniviissatasella ei toivoakaan samasta.

Kova pelihän se on kyllä. Muutenhan minä ajelen melkein kuin mummot mutta pitäähän sitä vähän testailla uuden hankinnan voimavaroja :wink:

Eli jos Qulle vielä kovempaa kyytiä haluat niin kannattaa yrittää etsiä se 1700 pata. Takaan että ero on reilu.
Kyllähän ruisku on ihan eri maata, Ei vaan oikee alakiekoilla jassa. Sade kelillä menee kevyesti 2:sella kylki eellä eikä tartte tempoa edes kytkimellä. Kyllähän sitä kerran tuli liikenne ympyrässä vähä koitettua kahvaa, Kierros meni mutta sitten puuttuu lentävät mun touhuihin :?
Lada 2104 1700i 96`
Kalleriaan->http://www.ladakerho.fi/ladagalleria/in ... ?cat=10722

VW Passat 2.5 V6 TDI 4Motion 01'

Avatar
Jokari
Viestit: 7715
Liittynyt: 10.3.2005 20:32
Paikkakunta: Kymenlaakso™

Re: Annettiin leipää... ehkä liikaa??

Viesti Kirjoittaja Jokari »

Heh, kaikkea sitä onkin tullut kirjoitettua kun oli vielä aika noviisi. Tätä nykyä mielipiteet on kääntyneet juuri toisinpäin koska silloin kehnosti toiminut kaasarilaite on nykyään parempivetoinen mitä 1700i ikinä.

Ruiskulla 12,6 sec 0-100 km/h ja sata kuutiota pienemmällä veljellään 12,8 sec, molemmilla varttimaili vajaa 19 sec. Käytännön ajossa ruiskulla ajaminen tuntuu kuitenkin siltä kun joku vetäisi käsijarrua koko ajan eli paperiarvot ei aina kerro kaikkea.
- Joka kerta kun liikenteessä näkee etuvetoisen Ladan, niin v*tuttaa ainakin tunnin.

Member of Kymenlaakson Kusipäät™

Avatar
Qulle
Viestit: 780
Liittynyt: 15.3.2006 11:18
Paikkakunta: Salo

Re: Annettiin leipää... ehkä liikaa??

Viesti Kirjoittaja Qulle »

Meillä on tosiaan tuolla tallissa makaamassa 1700 pata ilman apulaitteita... ollut vissiin jo vuoden vai oliskohan 2?
Tuo 1500:n liikuttaa ladan koppaa weberillä maustettuna sen verran mukavasti, että tuskin tänäkään vuonna tuota isolohkoa tulee keulille istutettua.
Seuraava asken tämän ladan kanssa on alustan ja kuskin olojen parannus... sitten kun se puoli on ok niin katellaan sitä 1700:sta tuohon keulille :)
1600SL "Jallulada" - kovassa ajossa \o/
Weber / Torsen / Plaza Sport -30mm

^pena^
Viestit: 159
Liittynyt: 14.4.2005 22:09
Paikkakunta: janakkala

Re: Annettiin leipää... ehkä liikaa??

Viesti Kirjoittaja ^pena^ »

meillä kans eilen kun annettiin vähä tennaria ladalle, ensin hajos vissiin ketjunkiristin sitte meni jako pieleen sit kuulu ajossa karmee mossahdus ja lohkoon tuli nyrkinkokonen reikä siit päästiin viel kilometri ja sit se sytty palaan :D
ei riemulla rajaa kun ladalla ajaa!!!

Vastaa Viestiin