Samaraa hääautoksi la 26.9.2020

Tänne kaikki pyynnöt vuokrattavista/lainattavista hääautoista, korjausavusta, työkaluista, säilytyspaikoista yms.
Niukkala
Viestit: 1
Liittynyt: 27.6.2020 13:24

Samaraa hääautoksi la 26.9.2020

Viesti Kirjoittaja Niukkala »

Moro,

seitsemän vuotta ajelin komealla mustalla ruisku-Samaralla (Lada Kerhon Facebookista löytynee vielä kuvakin useamman vuoden takaa siitä), mutta elämäntilanteen muututtua ja vaihdelaatikon kypsyttyä päätin siitä luopua raskain sydämin. Nykyisen emännän sain sillä kuitenkin hurmattua ja syksyllä, jos korona suo, olisi tarkoitus mennä naimisiinkin hänen kanssaan. Alttarilta olisikin siis komea poistua Samaran laadukkaassa kyydissä hääkuvia ottamaan.

Löytyisikö täältä mahdollisesti kiinnostunutta auton tai auton+kuljettajan vuokraajaa tuolle syyskuun lopun lauantai-iltapäivälle 26.9.2020? Samara ei ole ehdoton välttämättömyys, mutta toki iso plussa. Vihkiminen järjestetään Tampereella ja tarkoitus on siirtyä siitä johonkin lähempänä ajankohtaa tarkentuvaan kohteeseen kuvien ottoa varten. Pitkää matkaa ei siis ole tarkoitus liikkua, eli kolmella käyväkin itäauto tarvittaessa kelpaa.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla jaakko.niukkala@gmail.com, niin kerron tarkemmat speksit.

Kuukauden päästä tämä ilmeisesti poistuu, niin lisään tämän aiheen tarvittaessa uudelleen tai kyselen muista kanavista, mutta hyvä olisi tietysti hyvissä ajoin saada sovituksi.