Lada Niva kokemuksia?

Entisen "Kokemuksia" -alueen epäaktiiviset viestiketjut on arkistoitu tänne.

Jos sinulla on omaan autoosi liittyvä viestiketju täällä alueella, korjaa otsikko vastaamaan http://ladakerho.fi/ladaboard/viewforum.php?f=50 alueen sääntöjä ja odota tai pyydä että ylläpito siirtää sen oikealle alueelle.
Alueen säännöt
Jos oma viestiketjusi on täällä, korjaa otsikko oikeaan muotoon ja odota että ylläpito siirtää sen oikealle alueelle.

Otsikoi muotoon: TEHTAAN MALLINUMERO - VUOSIMALLI - VAPAAEHTOINEN NIMI - VAPAAMUOTOINEN AUTON TILA (PROJEKTI/KÄYTTIS/YMS.)
Tappi60

Re: Lada Niva kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja Tappi60 »

Tässä näin nopsakasti... Minulla on Niva vm. 2007.
Ajoin monta vuotta n.70 km päivässä. Ääntä on ja 80km/h on paras vauhti, voi kuunnella popit samalla. Ei ole ongelma.
Kulkee hyvin maantiet ja metiköt, mitä kurjempi keli sen parempi. Nätisti kun ajaa niin maantiellä kulutus ehkä n. 8l/100 km. Loppu on ajotavasta kiinni.
Laatu on Ladan lujaa mutta epätasaista, monenlaisia osia on vaihdettu/vaihdatettu mutta aina on kaikki saatu jo ennen Mansemotorsia.
Kävi niin että rouva ajoi kortin ja sai pikkufiiun kun Lada on liian roisi... Niva meni leiman jälkeen seisontaan viime talveksi tarkoituksena luopua siitä. Ei rahkeet kestä kahta kärryä. Itse olisin ajanut Nivalla edelleenkin, mutta perherauha...
Eli voin suositella, tarjoaisin omaani kaupan mutta talvi on ryydyttänyt startin ja se pitää ensin korjata ja sitten myyntiin.
Summa summarum, suosittelen. :D
t tulppu
Viestit: 4042
Liittynyt: 16.1.2013 7:58

Re: Lada Niva kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja t tulppu »

Niva Katsastettu..Piti laittaa Katti ja laitoinkin Renauld Glion katin kun sai sellaisen Savujarrun halvalla uuden niin hitsailin Ladan laippoihin.. Kun käytin Korjaamolla Huvikseni tarkastuksessa ilman Kattia Niin Häkä arvot olivat korkeat mutta Kun Katsurille uudella katilla niin Vot Harasoo arvot puhtaat ja maailma pelastuu..Muuten ei vikoja löytänyt katsuri... Aika viime tippaan jäi katsastus kun yleensä olen Lokakuussa katsastellut suunnilleen. Niin nyt jäi 2 päivää aikaa... Mutta loppu Hyvin Kaikki hyvin.
t tulppu
Viestit: 4042
Liittynyt: 16.1.2013 7:58

Re: Lada Niva kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja t tulppu »

Parikertaa on tullut ajettua tänätalvena kohta kait pitää ajaa omaan pihaan ja Ajaa farkku Ukin pihaan..Hyvä kun Nivassa nyt on Ukin InvaLupa niin haittaveroa ei mene ollenkaan...
t tulppu
Viestit: 4042
Liittynyt: 16.1.2013 7:58

Re: Lada Niva kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja t tulppu »

Vähän tännekkin Niva Katsastettu.. vain katsuri sanoi että vaihda nuo valolamput kun keltaisia ajovaloja ei kuulemma saa olla 1996 jälkeen olevissa Autoissa...toinen keltainen ja toinen vaalea , kun särkyneen tilalle ei enää omista varastoista oikeaa lamppua löytynyt.. laitoin kitkakumit Venäläisten suksien tilalle..
t tulppu
Viestit: 4042
Liittynyt: 16.1.2013 7:58

Re: Lada Niva kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja t tulppu »

Niva katsastettu toissapäivänä.. kaksi asiaa oli josta Katsuri mainitsi oli kuskin etujarrussa letkussa alkava pykiminen ja apukuskin nivelien jäykkyys.. En kerennyt tutkimaan että onko mitään vikoja ennen lähtöä. Vain toinen taka rekkari kilven valosta pimeänä ja pyyhkimen sulka vähän pykinyt.. jotka itse löysin.. Vetokoukullista Autoa nyt rupeaa tarvitsemaan niin otetaan Nivaa vähän käyttöön.
Vastaa Viestiin