Lada 119. v. 2007. eli Kalinan takajarrut hajosi?

Entisen "Kokemuksia" -alueen epäaktiiviset viestiketjut on arkistoitu tänne.

Jos sinulla on omaan autoosi liittyvä viestiketju täällä alueella, korjaa otsikko vastaamaan http://ladakerho.fi/ladaboard/viewforum.php?f=50 alueen sääntöjä ja odota tai pyydä että ylläpito siirtää sen oikealle alueelle.
Alueen säännöt
Jos oma viestiketjusi on täällä, korjaa otsikko oikeaan muotoon ja odota että ylläpito siirtää sen oikealle alueelle.

Otsikoi muotoon: TEHTAAN MALLINUMERO - VUOSIMALLI - VAPAAEHTOINEN NIMI - VAPAAMUOTOINEN AUTON TILA (PROJEKTI/KÄYTTIS/YMS.)
Puakki2

Lada 119. v. 2007. eli Kalinan takajarrut hajosi?

Viesti Kirjoittaja Puakki2 »

Ajoin Kalinan takajarrut "loppuun", oli kutsuttava hinausauto, uusi kokemus sekin, Deltalta sain puh. numeron ja hinaaja tuli noutamaan ajokkiani. Koska Kalinan virtalukko oli "yliherkkä" tarjouduin itse siirtämään auton opitimaalliseen paikkaan hinauskuski halusi itse ajaa, sai Kalinan käyntiin ja auto siirtyi hiukan, sitten sammui kuten arvasin käyvän, sitten virta-avain oli mennyt jumiin, virta jäi päälle. Pyysin jakoavainta, että akun navasta saadaan johto irti. Kalina saatiin lavalle ja
lähti Deltalle. Takajarrujen lisäksi Virtalukko oli taas vaihdettava, mutta lisäksi olikin vaihdettu kaikki "lukkosarja"? Kun kiirehdin valmistumista, ilmoitettiin :"Olevan vaikeuksia uuden virtalukon ohjelmoinnin kanssa, ne antennit?" Edellisellä kerralla, Parpola ohjelmoi uuden Virta-avaimen 10 minuutissa, liekö uuden lukkopesän asennus ja ohjelmointi sitten vaikeampaa? Ainakin Kalinan "luovuttaja" ei tiennyt mistä puhui Virta-avain oli samassa renkaassa "ohjelmointi-avaimen" kanssa, mikä on ehdottomasti kiellettyä ohjekirjassa. Pomo selitti: "ohjelmointiavaimen sopivan ovien lukkoihin ja takaluukkuun"(?!!) Ohjekirjan mukaan "ohjelmointi avain on säilytettävä, erilisenä ja käytettävä sitä VAIN virta-avaimen ohjelmointiin". Oli siellä mukana avaimen "haittaosa", se sopi oven ja takaluukun lukkoihin, mutta siitä oli poistettu ponsiosa! (Nykyään liikkeet kysyvät asiakkaalta "tytyväisyyttä toimintaan"? Vastasin arvosanalla 4, ja pyysin hohtimet lukkoavaimen ponneksi)
Avatar
mush
Viestit: 1975
Liittynyt: 27.9.2003 12:50
Paikkakunta: Veikkola
Viesti:

Re: Lada 119. v. 2007. eli Kalinan takajarrut hajosi?

Viesti Kirjoittaja mush »

Paljonko on Kalinalla kilometrejä kun jarrut noin huonoksi pääsivät?
Sometimes is never quite enough
11193 U40 110 '07 | 21113 S01 130 '04 | 21124 U51 142 '06
Avatar
samarai
Lada kerhon jäsen
Viestit: 10463
Liittynyt: 25.9.2003 23:24
Paikkakunta: г. Тарту , Э€€P

Re: Lada 119. v. 2007. eli Kalinan takajarrut hajosi?

Viesti Kirjoittaja samarai »

Itsellekin tässä kokemuksessa oli "uutta" se, että takajarrujen loppuun ajamisen seurauksena kutsutaan hinausauto? Ei kai pelkästään jarrukenkien kitkapinnoista voinut kyse olla?

Jäi epäselväksi, mikä oli Delta-Auton arvosteluasteikko, 0-5 vai 0-10?
Eikös tuo ohjelmointiavain säilytetä erllisenä vain siitä syystä, ettei se häviä mahdollisesti virta-avaimen mukana?
Samara. Suomesta ja Venäjältä. Sputnikista Euroon.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда»
Vastaa Viestiin