Sivu 3/7

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 15.9.2015 9:15
Kirjoittaja Pavlovits
Illalla söin.Huonompiakin on maistettu.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 15.9.2015 22:09
Kirjoittaja Pen-suo
Syöty!

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 11.1.2016 23:41
Kirjoittaja Lattarauta
Johan tuo grillauskausi kohta taas alkaa (pl. proot, joilla se ei koskaan päätykään).

Oma varsin kapea otanta (25 eri tuotetta) kertoo, että

- Kivikylän Kotipalvaamon Huiluntuhti, sekä
- Portin Ukko-Pekka Perinteinen & Pekoni

olisivat ihan syötäviä. Toki muitakin on, mutta ei jaksa kaikkea listata.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 11.1.2016 23:54
Kirjoittaja Lattarauta
toktornivako kirjoitti:Wigrenin Suomi lenkki! Tasalaatusta ei ole "lihan paloja" hampaan välissä syötyään, näihin " liha" makkaroihin en koske säälittäviä esityksiä :( mutta makkara kuin makkara niin huononee hurjasti kohti juhannusta!
Kyllä grillimakkarassa saa vähän sattumia olla, liian jauhoinen ja tasainen ei vaan käy.

Tästä huonontumisesta tuli mieleen että perus oluet kyllä vetistyy kesää kohden.. liekö kulutuksen kasvulla ja kiireellä tehdä uutta osuutta asiaan..

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 13.1.2016 8:21
Kirjoittaja Jaska HKI
S-Market myi jotain halpismakkaraa 0,99€ paketti.Yhden makkaran hinnaksi tuli 25snt,tasainen laatu ilman hammasväleihin jääviä möykkyjä (kamara,rustot,luukalvot ja jänteteet)
Nimi voi olla vaikka "oodi lehmälle" kunhan on hyvää.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 13.1.2016 11:55
Kirjoittaja Pavlovits
Minä olen luullut, että halpismakkaroiden möykyttömyys johtuu siitä, että nuo möykyt on niissä jauhettu hienoksi. Tiedä häntä. Tuoteselosteita tutkimalla löytyy mielenkiintoisia ainesosia.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 13.1.2016 19:11
Kirjoittaja mataha
Kyllä grillimakkarasta täytyy ensipuraisulla tuntea onko kyseessä lihajaloste vai leipomotuote.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 13.1.2016 22:51
Kirjoittaja OA5599
Suosittelen hevosmakkaroita, olen niitä testaillut ja ovat hyviä. Niissä ei yleensä ole turhia lisukkeita, varsinkaan pienempien valmistajien tuotteissa. Tuoteselosteisiin todellakin kannattaa vilkaista niin voi päättää puraiseeko pötkylästä.

Nykyään ovat lisääntyneet nuo pienempien firmojen hyvät erikoismakkarat. On lammasta ja riistaa ym.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 13.1.2016 23:48
Kirjoittaja jta
Tuo hepoinen kyllä pitäisi testata joskus jos vaan jostain löytyis. Välillä tuntuu ettei täältä paikallisista löydy edes tuota kabanossia vaan ainoastaan hiillosmakkaraa.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 16.1.2016 6:14
Kirjoittaja ff8728
Ihan hyviä nuo halpa makkaratkin, atrillit, hiillosmakkarat...Puu-uunia tulee lämmitettyä, laitan makkarat alumiinipaperin päälle jälkilämpöön, ovat läpikuumia kun malttaa odottaa.
Savotassa aikoinaan, nuotiolla, makkara päältä tummanpuhuva, sisältä pikkasen jäässä.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 25.1.2016 19:37
Kirjoittaja Lattarauta
Onhan nuo halpamakkaratkin aina välillä tarjouksessa, jos muuten liikaa kirpasee. Heikko muistini ilmoittaa, että halpiksista mm. Camping olisi ok.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 25.1.2016 20:43
Kirjoittaja juippi11
Olisiko mielikuvitusta, mutta minusta kuuden paketeissa myytävät hiillosmakkarat on olleet parempia mitä neljän pakkauksessa myytävät. Vähemmän vetisiä ainakin. En tiedä mistä johtuu, mutta muutamalla tutullakin on sama käsitys.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 25.1.2016 20:59
Kirjoittaja Pavlovits
Vaan jos saman hiillosmakkaran ostat jostakin markkinagrillistä paperiin hanskakäteen, niin se maistuu vielä paremmalle.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 26.1.2016 18:58
Kirjoittaja jta
Tunnelma taitaa niissä sen paremman maun tehdä kun ensin räntäsateessa jonotat palellen sitä makkaraa. :D Ite en isommin perusta makkaran mausta noissa markkinagrilleissä kun ovat kaasulla grillattuja mutta silti tulee yleensä ainakin se yksi ostettua.

Re: Mikä grillimakkara on paras?

Lähetetty: 26.1.2016 21:43
Kirjoittaja t tulppu
Makkara makkarana ja Liha lihana.. Itse tykkää Kävyillä Paistettuna ihan eniten. Vaimoni osti vuosi sitten Markkinoilta Pussillisen Saksalaisia makkaroita niin sai yli puolet koiralle yrittää syöttää. En yhtään ihmettele että Pitää olla isot Tuopit kaljaa tai Olutta että saa Makkarat alas.. Aikoinaan oli Karsiokeeneistä lehdistössä puhetta.. Niin ei ainakaan meistä ole kukaan syöpää ole makkaran paistosta saanut.. 40 vuoteen.. Männynkäpy on paras siihen hommaan.. tulen tuottajaksi.. hiili ja mikroaaltonuuni ei minusta ainakaan hyvänmakuisia saa..