Missä pankissa käyttötili?

Äänestykset, mielipidemittaukset yms.

Mikä pankki?

Aktia
0
Ei ääniä
Handelsbanken
1
2%
Säästöpankki
3
5%
Nordea
16
26%
Osuuspankki
24
39%
Sampo
8
13%
S-pankki
3
5%
Suupohjan Op
2
3%
Tapiola
5
8%
Ålandsbanken
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 62

Avatar
Lada-Jussi
Viestit: 10217
Liittynyt: 24.9.2003 17:48
Paikkakunta: Janakkala

Re: Missä pankissa käyttötili?

Viesti Kirjoittaja Lada-Jussi »

siirryin lähemmäksi s-pankkia ja hankin s-pankin verkkopankkitunnukset, sammon verkkopankkiuudistukset yms ei ole kyllä ollut mitään positiivisia juttuja mun mielestä ja tanskalaisomistuskin tökkäsee.
Kuva "Suurin osa kalustosta on ulkotiloissa olosuhteiden pakosta, mutta se lohduttaa vähän kun kalusto huononee kuitenkin hitaammin kuin prässissä" (tai tuningissa)
mikko853
Viestit: 2659
Liittynyt: 3.8.2005 8:51
Paikkakunta: Kotka

Re: Missä pankissa käyttötili?

Viesti Kirjoittaja mikko853 »

Sammossa, tosin nyt näiden "uudistusten" jälkeen on alkanut v*tuttamaan siinä määrin että on tarkoitus vaihtaa OP:hen. Tai mikäs siinä jos tykkää että verkkopankki toimii milloin huvittaa, ja tilillä on rahaa sen verran kun pankkia sattuu huvittamaan. Useamman kerran jo tässä uudistuksen aikana tullut rahaa tyhjästä ja otettu sitten vähän enemmän takaisin ja sitten taas palauteltu oikeaa määrää jne.. ei pysy enää itekään kärryillä paljonko siellä pitäis rahaa olla.
Njet problem, normal katastroof :mrgreen:
aon
Viestit: 728
Liittynyt: 13.3.2006 17:27
Paikkakunta: Tampere

Re: Missä pankissa käyttötili?

Viesti Kirjoittaja aon »

OP:ssa ollut aina, ei oo tähän mennessä ollut mitään suurempaa valittamista.
Exät: 21013, 21093-20, 2111-P00-110
Avatar
Stefa
Viestit: 2125
Liittynyt: 28.9.2003 18:32
Paikkakunta: Mäntyharju

Re: Missä pankissa käyttötili?

Viesti Kirjoittaja Stefa »

Vaihdoin syksyllä pääasiallisen rahaliikenteen OP:stä Tapiolaan. Tosin en tiliä lopettanut ja vähän olen rahaakin tuolla vielä pitänyt niin on useampi kortti käytössä jos käy jotain. Tapiolassa on huomattavasti parempi korko joka tulee päivän saldon mukaan, lisäksi vakuutuksista saa alennuksia ihan kivasti, verkkotunnuksilla on helppo hoitaa myös vakuutusasioita, kyselyihin vastataan viimeistään seuraavana päivänä, E-laskut kulkee, mikä on iso etu kun olen itse milloin missäkin osoitteessa. Vaihdon tein kun Tapiolan edustaja tuli henkilökohtaisesti lauantaina käymään ja esitteli mitä olisi tarjolla, jäi muuten aika hyvä kuva. S-pankki olis varmaan ollut toinen, mutta parempi kun ei ruokakauppa sotkeudu raha-asioihin. Lisäksi toiminta on moraalisesti arveluttavaa, mm. työsopimussotkut jne. Mutta toki toi kivasti kilpailua.
Vauhdin tae - alamäki
Avatar
samarai
Lada kerhon jäsen
Viestit: 10463
Liittynyt: 25.9.2003 23:24
Paikkakunta: г. Тарту , Э€€P

Re: Missä pankissa käyttötili?

Viesti Kirjoittaja samarai »

Pitää korjata, että kyseessä oli työehtosopimussotkut - ei työsopimussotkut, niillä on ainakin yhtä paljon eroa kun jokamiehen luokan ja FIA:n sopimuksilla. :wink:

S-pankkihan toimii periaatteessa verkossa ja sen toiminta ei ole niin "pankkimaista" (esim. ei saa asuntolainaa yms.) , "konttorit" toimii jossain Prisman infopisteen yhteydessä ja sen henkilökunta on ilmeisesti jotain myyjistä lisäkoulutettuja? Ammattiliittojen asettama saartohan purettiin kun asiaa paremmin selvitettiin ja jos S-Pankin toiminta muuttuu enemmän pankkimaiseksi, niin työehtosopimusta sovittiin myös muutettavan. S-Pankkia edeltävä säästökassa toimi myös kaupan työehtosopimuksella - omasta mielestäni siihen ei ole paljon juuri muuta eroa "pankki-nimen" lisäksi kuin verkkotoiminta, talletusmahdollisuuksien lisääntyminen yms.
Samara. Suomesta ja Venäjältä. Sputnikista Euroon.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда»
Avatar
Stefa
Viestit: 2125
Liittynyt: 28.9.2003 18:32
Paikkakunta: Mäntyharju

Re: Missä pankissa käyttötili?

Viesti Kirjoittaja Stefa »

samarai kirjoitti:Pitää korjata, että kyseessä oli työehtosopimussotkut - ei työsopimussotkut, niillä on ainakin yhtä paljon eroa kun jokamiehen luokan ja FIA:n sopimuksilla. :wink:
Totta, kirjoitin väärin. Tuota kyllä tarkoitin, mutta aina ei sormet saa kaikkea kiinni mitä päässä liikku :oops:
Vauhdin tae - alamäki
Vastaa Viestiin