LADASHOP-varaosavaraston myynti-ilmoitus

Tänne kaikki myynti-ilmoitukset.
Ilmoituksesta on ilmettävä mitä ollaan myymässä, hintapyyntö, tuotteen sijaintipaikkakunta sekä yhteystiedot.
Avatar
Yogi
Ylläpito
Viestit: 2917
Liittynyt: 2.2.2005 8:38
Paikkakunta: Pori

LADASHOP-varaosavaraston myynti-ilmoitus

Viesti Kirjoittaja Yogi »

Yhdistyksemme on päättänyt luopua Delta-autolta lahjoituksena saamiensa varaosien loppuvarastosta. Varaosia löytyy mm. takavetoihin, Kalinaan, Samaraan, Nivaan ja 110-sarjaan (110-sarjaan eniten). On pikkunippeliä, vetokoukkuja, peltiosia, sisustan osia, 111-farmarin hattuhyllyjä ja muuta. Tavaraa on useita kymmeniä erikokoisia pahvilaatikoita, lisäksi sisustan osia ja peltiosia irtonaisena. Koko (Porin) varasto mahtuu isoon pakettiautoon tai pakettiauto/peräkärry-yhdistelmään. Porissa olevia varaosia voi selata osoitteessa https://www.ladakerho.fi/ladashop , lisäksi Kotkassa on ison pakettiautollisen verran inventoimatonta osaa ja Janakkalassa on 110-sarjan ovipahveja useamman kymmenen kappaleen sekalainen setti, mikä mahtuu henkilöautoon.

Varaosista voi tarjoa könttäsummaa tai sitten varaosavarasto luovutetaan maksutta, mutta saaja sitoutu ostamaan kerholehdestä mainostilaa, jossa kertoo esim. mahdollisuudesta lunastaa varaosia häneltä, jos tarkoitus on jatkaa osien eteenpäin myymistä.

Tarjouskilpailun ehdot:
• Tarjous koskee koko varaosavarastoa, ei osia siitä.
• Yhdistyksen hallitus päättää voittavan tarjouksen.
• Voittanut taho noutaa itse varaosavaraston Porista toukokuun aikana tai poikkeustilanteessa sopimuksen mukaan. Kotkan ja Janakkalan varaosien lunastus sovitaan erikseen.
• Säilytysmahdollisuuksien muuttuessa pidämme oikeuden kiirehtiä varaston tyhjennystä sovitusta.
Tarjouksien viimeinen jättöaika:
• Tarjoukset tulee jättää vapaamuotoisesti kirjallisena 10.5.2024 klo 18 mennessä sähköpostiin ladakerho@gmail.com
Lisätietoja:
• Lisätietoja varastosta voi kysellä Ladashop-vastaavalta ensisijaisesti sähköpostilla jori.kymalainen(ät)gmail.com tai SMS/WhatsAppilla puhelimitse o44/71o3824.
Liitteet
Ladashop_myynti.JPG
21013 -88, 21023 -84, Dodge Coronet 440 -66 & Chrysler 300 -62