Foorumin säännöt

LUE NÄMÄ ENNENKUIN KYSYT MITÄÄN TEKNISTÄ TAI KERHOON/FOORUMIIN LIITTYVÄÄ.
Zapsky
Moderaattori
Viestit: 1238
Liittynyt: 22.1.2012 11:27

Foorumin säännöt

Viesti Kirjoittaja Zapsky »

Ladaboard -foorumin säännöt.

Nämä säännöt koskevat kaikkia foorumin jäseniä ja ylläpitoa, sekä uusia että jo rekisteröityneitä.
 • Viestien sisältö: Pyri kirjoittamaan viestisi selkeästi, kieliopillisesti oikeaa kirjoitusasua käyttäen. Off-topic, eli aiheen vierestä keskusteleminen on kiellettyä, mikäli ketjun aihe on vaarassa muuttua kokonaan. Ole kohtelias muita käyttäjiä kohtaan, älä mene henkilökohtaisuuksiin äläkä esitä muitakaan loukkaavia kommentteja. On myös selvää, ettei voimassa olevia lakeja tule rikkoa julkaisemallaan sisällöllä.

  Viestien muokkaaminen: Viestien muokkaaminen on mahdollista, jotta voit palata korjaamaan virheellistä tietoa tai rikkoutuneita linkkejä. Älä käytä muokkaustoimintoa loukataksesi muiden mainetta, muunnellaksesi viestien asiayhteyttä tai häiritäksesi käyttäjiä muillakaan tavoin.

  Liitetiedostot: Älä julkaise mitään mautonta tai loukkaavaa materiaalia liitetiedostoissasi.

  Tuplapostaukset: Älä kirjoita samaan aiheeseen kahta tai useampaa viestiä peräkkäin lyhyellä aikavälillä (~24h), vaan käytä muokkaus-toimintoa.

  Aihetta luodessa: Käytä hakua varmistaaksesi ettei aiheesta ole jo keskustelua muualla. Jos näin ei ole toimittu, ylläpito huomauttaa asiasta ja lukitsee aiheen. Hakukone on tehokas, mikäli sitä käyttää oikein. Ohjeet haun käyttöön löytyy hakukoneen yhteydestä. Älä myöskään luo uutta viestiketjua pienelle aiheelle, vaan etsi sille sopiva ketju (esim. Pikkukysymykset).

  Lainaukset: Jos käytät lainauksia viesteissäsi, poista niistä kaikki epäolennainen teksti ja kuvat. Älä käytä enempää kuin kahta lainausta sisäkkäin.

  Avatar: Älä käytä mitään loukkaavaa tai sopimatonta materiaalia avatarissasi. Kuvan koko on maksimissaan 100x100px. Animoidut kuvat ovat hyvän maun rajoissa sallittuja.

  Ylläpidosta: Ladaboardin ylläpidolla on täysi oikeus tulkita sääntöjä, sekä muokata ja poistaa foorumilla esitettävää sisältöä. Ladaboardin ylläpito ei ole vastuussa foorumille jätetyistä viesteistä, jotka eivät tule suoraan ylläpidon jäseneltä. Ne eivät edusta Ladaboardin ylläpidon mielipidettä, vaan ovat puhtaasti kirjoittajan itsensä näkemyksiä. Ladaboard on kaikille rekisteröityneille avoin keskustelupalsta, joten tiedostat, että kuka tahansa voi kirjoittaa foorumille.

Nämä säännöt on laadittu foorumin käyttäjien hyväksi, yhteistä tasa-arvoa ja viihtyvyyttä ajatellen. Sääntöjen rikkomisesta seuraa ylläpidon tapauskohtaisesti määrittelemä rangaistus. Jokaisen käyttäjän ja viestin IP-osoite tallennetaan foorumin tietokantaan ääritapauksia varten. Mitään näistä tiedoista ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. Webmaster tai ylläpito ei ole vastuussa mahdollisista tietomurroista.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä mainituista tiedoista, vaan niiden ainoa tarkoitus on helpottaa foorumin käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).
Lukittu