Muutostieto

Jäsenmaksu sähköpostitse ja jäsenrekisterin tunnukset

numerot
Jäsen- ja viitenumero Lada Pravda kerholehden osoitetarrassa

Lada kerho ry lähettää jäsenmaksun jäsenille sähköpostilla mikäli sähköpostiosoite on tallennettu jäsenrekisteriin. Jos jäsenrekisterissä ei ole sähköpostiosoitetta, laskua ei toimitetan erikseen vaan se täytyy maksaa vuoden ensimmäisessa kerholehdessä olevien ohjeiden mukaisesti.

Mikäli sinulle on aktivoitu pääsy jäsenrekisteriin, voit käydä myös itse päivittämässä yhteystietoja  tai vaihtamassa sähköpostiosoitetta. Muutokset tulevat välittömästi voimaan ja näin varmistat lehden ja laskun saapumisen myös jatkossa.

Voit kirjautua jäsenrekisteriin www.flomembers.com/ladakerho/user/login osoitteessa.  Mikäli salasanasi on unohtunut tai sitä ei ole tiedossa, voit tilata uuden aktivointilinkin Salasana hukassa? toiminnon avulla samaisella sivulla.

Mikäli et pääse kirjautumaan jäsenrekisteriin, esimerkiksi  sähköpostiosoittetta ei ole tallennettu jäsenrekisteriin tai sinulla ei ole enää käytössä kyseistä osoitetta, niin voit pyytää  päivittämään sähköpostiosoitteesi ajantasalle tällä sivulla olevan lomakkeen avulla.

Osoitemuutoksen voi pyytää myös allaolevalla lomakkeella, kirjoita lisätietoihin kenttään vanha ja uusi osoite tai lähettämällä sähköpostia. Samalla aktivoimme pääsyn jäsenrekisteriin mikäli sitä ei ole jo ennestään.

    Etunimi (pakollinen)


    Sukunimi (pakollinen)


    Jäsennumero (pakollinen, jäsennumerossa on aina seitsemän numeroa!)

    Sähköposti (pakollinen)


    Lisätietoja