Kerho ja jäsenyys

Tietoa Lada Kerhosta

Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 450 (26.2.2023) ja järjestämme kokoontumisia ympäri vuoden. Kerhon jäsenten ei tarvitse omistaa Ladaa — riittää, että tuntee ajavansa Ladalla tai tuntee kiinnostusta Ladoja kohtaan.

Yhdistyksen perustuskokous pidettiin vuoden 1997 helmikuussa automuseo Mobiliassa Kangasalalla. Lisää historiaa kerhon vaiheista on luettavissa historia-osiolta.

Miksi liittyisin?

Kerhon jäsenenä saat kotiin kannettuna Lada Pravda -kerholehden, pääset Ladaboardin jäsenosiolle ja tuet Lada Kerho ry:n toimintaa, joka mahdollistaa  tämänkin sivuston olemassaolon.

Kerhoon jäseneksi liittyminen

Jos haluat liittyä Lada Kerhon jäseneksi, tee se erillisen lomakkeen kautta. Mikäli annat sähköpostiosoitteen, sinulle lähetetään sähköpostissa maksutiedot. Muussa tapauksessa ota sivulta ylös maksutiedot. Täytä tiedot tarkasti, koska ne menevät suoraan jäsenrekisteriin, eikä niitä erikseen tarkisteta.

Jäsenmaksu  vuodelle 2023 on 15 euroa ja liittymismaksu 8 euroa eli yhteensä 23 euroa.

Perhejäsenen jäsenmaksu on 8 euroa. Liittymismaksua ei ole.

Maksa käyttäen viitenumeroa. Viitenumero on henkilökohtainen ja siinä on kaksitoista numeroa. Vain viitenumerolla maksaen jäsenyys aktivoituu. Maksamisen jälkeen saat seuraavaksi ilmestyvän lehden (noin 1 – 3 kk:n kuluessa).
» Liity Lada Kerhoon

Ladaboardille rekisteröityminen

Ladaboard on kaikille Ladoista kiinostuneille avoin keskusteluryhmä ja liittyminen ei maksa mitään! Miksi et siis liittyisi samantien?
» Rekisteröidy Ladaboardille

Lisäksi kerholaisia ja Ladoista kiinostuneita voit tavata Facebookissa sekä kerhon epävirallisella #ladakerho IRC-kanavalla IRCNetin puolella.

Jäsenalue Ladaboardilla

Ladaboardilla on lisäksi erillinen jäsenalue, jota varten täytyy erikseen tunnistautua salasanalla. Salasana vaihtelee ja käytössä oleva salasana löytyy aina uusimmasta kerholehdestä.  Sitä voi myös kysyä sähköpostitse.

Tietojen muokkaaminen jäsenrekisteriin

Mikäli jäsenellä on jäsenrekisteriin tallennettu sähköpostipostiosoite ja aktivoitu pääsy, voi hän itse muokata mm. osoitetietojaan jäsenrekisterin kautta. Lisätietoja asiasta löydät allaolevalta sivulta.
» Muutostieto

Jäsennumero tai viitenumero hukassa

Mikäli et löydä kerho lehteä tunnistautumista varten ja et malta seuraavaa numeroa odottaa, voit ottaa ylläpitoon yhteyttä palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla. On tärkeää että kerrot nimesi, katuosoitteesi ja lisäksi sähköpostiosoitteen niin voimme jäsenrekisteristä toimittaa sinulle puuttuvan tiedon.

Lada Kerho ry:n säännöt

Yhdistyksen säännöt löytyvät ladakerho_saannot.pdf tiedostosta.

Ongelmia ja apuja

Mikäli sinulla on ongelmia sivuston kanssa tai haluat antaa palautetta kerhon toiminnasta, voit ottaa yhteyttä Palaute & yhteydenotto sivun kautta. Jos kysymyksesi koskee  Ladoja tai haluat esimerkiksi hieroa kauppoja, tutustu  Ladaboard-keskustelualueeseemme.

Mitä tarvitsen tunnistautumista varten?

Tarvitset uusimman Lada Pravda -lehden, josta löydät jäsen- ja viitenumerosi. Lisäksi tarvitset toimivan tunnuksen Ladaboardille. Tunnistautumissivulla on tarkemmat ohjeet toimimiseen.

Liityin jäseneksi ja maksoin jäsenmaksun, mistä saan jäsen- ja viitenumeron tunnistautumista varten?

Käytännön syistä johtuen,  jäsen- ja viitenumero toimitetaan vain kerholehden mukana, eli odotathan rauhassa  kerholehden tulemista! Lisätietoja kerholehdestä ja julkaisuaikataulusta löydät Kerholehti Pravda -sivulta.