Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokauppaa ylläpidetään iltaisin harrastepohjalta, joten toimituksien nopeus vaihtelee riippuen tilausmääristä ja muista menoista. Mikäli tilausta ei heti muutamaan päivään kuulu, ei kannata kysellä tilauksen perään. Kaikki tilaukset pyritään toimittamaan kohtuullisessa ajassa.

Tietosuoja

GDPR:n mukaiset päivitetyt tietosuoja-asetuksemme löydä osoitteesta www.ladakerho.fi/tietosuoja.

Tilaaminen

Kun olet tehnyt tilauksen verkkokaupassa, lähetämme sinulle sähköpostilla maksu-ja tilitiedot. Maksun saavuttua kerhon tilille, laitamme tuotteet tulemaan postin tai Matkahuollon välityksellä tilauksesta riippuen. Isoimmissa tuotteissa tai lasituotteissa ainoa toimitustapa on nouto. Sopimuksesta toimitamme tuotteen myös seuraavaan kerhokokoontumiseen, tai tuote on noudettavissa kerhon varastolta, mikäli asiasta on sovittu etukäteen. Mahdolliset edut ja alennukset koskevat ainoastaan Lada Kerho ry:n jäseniä.

Maksaminen

Kaikki tilaukset on maksettava etukäteen tilisiirrolla ennen tuotteiden lähettämistä, ellei tuotetta noudeta kerhon varastolta tai kerhokokoontumisesta. Tällöin käteismaksukin käy. Maksuaikaa on 7pv siitä, kun olemme lähettäneet maksuohjeet sähköpostitse. Tämän jälkeen tilaus raukeaa ja tuote palautuu shoppiin.

Toimitukset

Tilauksiin lisätään toimituskulut painon ja koon mukaan. Toimitus on mahdollista Postin välityksellä, Matkahuollolla, tapahtumaan toimitettuna tai noutamalla kerhon varastolta Porista. HUOM! Mikäli jätät tilauksesi noutamatta postista, joudut mustalle listalle, emmekä toimita sinulle enää uusia tilauksia.

Palautukset

Kerhon nettikaupasta tilatuilla tuotteilla ei pääosin ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Pyrimme tarkistamaan tuotteiden kunnon ennen lähettämistä. Jos tuote on väärä tai se halutaan vaihtaa tilaajan toimesta, tulee tilaajan maksaa kaikki vaihdosta aiheutuvat posti- ja käsittelykulut. Jos tuote on viallinen, sovitaan jatkotoimenpiteistä tilaajan kanssa tapauskohtaisesti.